Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Ferry Doedens boeken?

Ferry Doedens boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ferry Doedens

Wilt u Ferry Doedens direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ferry Doedens

In 2009 kreeg Ferry Doedens landelijke bekendheid door zijn rol als Lucas in het mateloos populaire 'Goede Tijden Slechte Tijden'. Voor die tijd was hij echter al actief als zanger en schopte hij het zelfs tot de laatste 18 kandidaten in 'Idols' Na het eerder succesvol uitbrengen van enkele singles zal Ferry komend najaar bij zijn nieuwe management en label CTM een nieuwe Nederlandstalige single releasen. Ook zal hij na de zomer te zien zijn als Danny Zuko in de musical 'Grease'.
 
Inmiddels is Ferry niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz. Zo deed hij mee aan 'Expeditie Robinson', had hij een gastrol in 'The Bold & The Beautiful' en speelde én zong hij in de musical 'Wicked'.
 
Tijdens zijn 30 minuten durende opzwepende tape-act zingt Ferry een mix van bekende Nederpopklassiekers van onder andere Blof en Jeroen van der Boom, maar ook actuele meezingers van o.a. Nielson en Armin van Buuren.

Ferry Doedens boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ferry Doedens zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ferry Doedens wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ferry Doedens. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ferry Doedens te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.