Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Fenix boeken?

Fenix boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Fenix

Wilt u Fenix direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Fenix

Met verenigde krachten de ultieme live music experience op het podium brengen, dat is de missie. Een rasechte entertainer als leadzanger, twee fantastische lead zangeressen, vier enthousiaste topmuzikanten en een VJ/DJ op één podium: FENIX is dé nieuwe live sensatie van 2014!

Repertoire: klassiekers, meezingers, nederpop en natuurlijk actuele hits.

Fenix boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Fenix zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Fenix wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Fenix. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Fenix te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.