Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Femke Hengeveld boeken?

Femke Hengeveld boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Femke Hengeveld

Wilt u Femke Hengeveld direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Femke Hengeveld

Femke Hengeveld is een Arnhemse zangeres. Inmiddels is zij door haar ruime ervaring en allround repertoire altijd snel en overal inzetbaar. Ook wordt Femke veel gevraagd voor koorwerk in studio´s. Op vele cd’s van bekende artiesten is zij als achtergrondzangeres te horen.

Door haar samenwerking met het platenlabel Toekomst Music, onderdeel van White Villa International, heeft Femke inmiddels een vast team van tekstschrijvers, producers en clipmakers om zich heen verzameld. Met dit vaste team heeft zij ondertussen negen singles uitgebracht. De nummers worden steeds fantastisch ontvangen en zijn landelijk te horen op de radio, en te zien bij diverse muziekprogramma’s op tv. Femke heeft hiermee een eigen catchy sound gecreëerd en het publiek kan dit erg waarderen. Zij zal dan ook samen met haar vaste team blijven werken aan nieuwe singles en bouwen aan haar muzikale carrière.

Femke treedt wekelijks meerdere malen door het hele land op, en heeft het podium al gedeeld met Nederlands allergrootste artiesten. Of het nu gaat om een lievelingsnummer ten gehore te brengen tijdens een uitvaart of bruiloft, of het nu gaat om een allround set van een half uur of langer in een mega feesttent: Femke zal je verbazen tijdens haar optredens, van klein gezongen nummers naar powerfull in een split second en met een heel breed repertoire, zowel Nederlands, Duits als Engelstalig, zowel ballads, feest maar ook dance.

Femke Hengeveld boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Femke Hengeveld zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Femke Hengeveld wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Femke Hengeveld. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Femke Hengeveld te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.