Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Female Fusion boeken?

Female Fusion boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Female Fusion

Wilt u Female Fusion direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Female Fusion

De dames van Female Fusion versmelten hun muzikale talenten in een live-dj act met een onvergetelijke wow-factor! De live percussie, viool en vocals spelen over de muziek van de DJ wat resulteert in een unieke en creatieve sound. Laat je meenemen in een overweldigende experience van funky house en soulful beats, aangevuld met herkenbare old-school classics en lekkere commerciële remixen. Een exclusieve live-act voor een event of party-night voor die gegarandeerde ‘spark' op de dansvloer. Female Fusion is taking over! Are u ready to dance?

Boekingen Female Fusion

FemaleFusion brengt diverse sets gedurende maximaal 4 uur, maar kan ook geboekt worden voor een energieke powerset  (bijvoorbeeld als ice-breaker of juist tijdens een after-party). Er kan gekozen worden uit 2 genres: Dance en/of Lounge. Funky house en soulful beats voeren de hoofdtoon in de sets aangevuld met herkenbare old-school classics en lekkere commerciële remixen.

Female Fusion boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Female Fusion zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Female Fusion wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Female Fusion. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Female Fusion te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.