Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 20 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Feestpiet Fabio boeken?

Feestpiet Fabio boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Feestpiet Fabio

Wilt u Feestpiet Fabio direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Feestpiet Fabio

Ieder kind kent zijn liedjes, want op internet is hij meer dan 10 miljoen keer bekeken! Dit jaar komt Feestpiet Fabio naar Nederland om elk Sinterklaasfeest op zijn kop te zetten! Van intocht tot clubmiddag, van dorpsfeest tot pakjesavond; Fabio maakt er (zijn naam zegt het al een beetje) een ouderwets gezellig feest van!

Tijdens deze 20 minuten durende tape-act wordt er driftig meegedanst, gezongen en gesprongen op de coole hits van deze grappige Pieterbaas! Mag hij uw huisje of evenement ook niet voorbij rijden? Informeer dan snel naar de mogelijkheden.

Feestpiet Fabio boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Feestpiet Fabio zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Feestpiet Fabio wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Feestpiet Fabio. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Feestpiet Fabio te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.