Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Feestlift boeken?

Feestlift boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Feestlift

Wilt u Feestlift direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Feestlift

Feestlif is als duo sinds 2009 bezig en bestaat uit Marco ten Kate en Frank Kleine Schaars .Met hun enthousiasme hebben ze inmiddels menig feesttent, discotheek, café en zelfs voetbalstadion plat gekregen. Er kan gerust worden gezegd dat ze één van de leukste feestacts van Nederland zijn.

Ook buiten Nederland is Feestlift te bewonderen. Tijdens de après-ski feesten in Oostenrijk zijn ze een graag geziene gast.

Een optreden van Feestlift is één groot feest van herkenning. Het repertoire is hoofdzakelijk Nederlandstalig, maar ook Duitse schlagers en gezellige Engelstalige nummers zijn bij beide heren in goede handen.

In 2011 hebben ze hun eerste single uitgebracht. De productie hiervan is in houden van niemand minder dan Edwin van Hoevelaak.

Van de laatste single 'Feestpiraten' hebben ze ook een Oranje versie opgenomen zodat ze al helemaal klaar zijn voor de sportevenementen (EK voetbal, Olympische Spelen) in 2012.

Feestlift boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Feestlift zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Feestlift wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Feestlift. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Feestlift te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.