Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 795,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Feestduo Kaaigezellig boeken?

Feestduo Kaaigezellig boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Feestduo Kaaigezellig

Wilt u Feestduo Kaaigezellig direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Feestduo Kaaigezellig

Feestduo Kaaigezellig is dé feestact voor uw feesttent, kroeg, bruiloft, festival…. oftewel; al uw evenementen waar het dak er spreekwoordelijk af moet. Met hun diverse act hebben ze zich al op menig locatie bewezen. Kaaigezellig bestaat uit Ardin van Veen (uit Aalst) en Martin van Hemert (uit Nederhemert). Met carnaval kwamen ze met hun eerste eigen single (Kaaikapot) en dat smaakte naar veuuul meer!

Kaaigezellig boeken

En dus hebben ze sindsdien nog drie nieuwe nummers uitgebracht; ‘Pijn in mijn kop (Oe Ah)’, ‘Nooit Genoeg (Don’t Take Me Home)’ en ‘Taairipke’. Deze kraker kwam tijdens de afgelopen carnaval in menig kroeg of optocht voorbij en was ook vertegenwoordigd bij de prestigieuze Kies je Kraker-verkiezing. Daarmee behoorde Taairipke tot de 33 beste carnavalsplaten volgens Omroep Brabant. Ook buiten de carnavalsperiode wil het duo geboekt worden, daarom lanceren ze in Juli 2022 de gezellige singel "Zomerliefde".

Kaaigezellig op jouw feest

Ze hebben met onze energieke optredens in iets meer dan een jaar tijd al menig feesttent, dorpshuis, sportkantine en kroeg op zijn kop gezet !

Feestduo Kaaigezellig boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Feestduo Kaaigezellig zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Feestduo Kaaigezellig wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Feestduo Kaaigezellig. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Feestduo Kaaigezellig te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.