Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

Feest DJ Maarten boeken?

Feest DJ Maarten boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Feest DJ Maarten

Wilt u Feest DJ Maarten direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Feest DJ Maarten

Feest DJ Maarten is inmiddels uitgegroeid tot één van Neerlands Top-entertainers. Maarten is een knotsgekke DJ die elke tent op zijn kop zet. Tijdens een show draait Maarten niet alleen plaatjes maar zingt hij ook de sterren van de hemel. Met maffe verkleedpartijen en attributen weet Maarten een kolderieke show neer te zetten waar de vonken van af spatten.

Tegenwoordig trekt Maarten door het land met zijn "Verkeersshow" getiteld "HELEMAAL DE WEG KWIJT". Hierin treedt Maarten op als zingende praatpaal, draait hij van onder een stoplicht en deelt hij feestbekeuringen uit. Gaandeweg de avond raakt Maarten "Helemaal de weg kwijt" .

Ook op CD-gebied is Maarten niet onverdienstelijk: Hij haalde de Mega Top 100 met "Ik Ben Vandaag Zo Vrolijk" en samen met DJ Maurice scoorde hij een top-50 hit met "Wat Een Lekkere Kont".

In het voorjaar van 2007 verschijnt zijn nieuwst single met dubbele A-kant: "Ik ben een kikker" en als tweede track het reeds op radio 538 gedraaide "Alle idioten zingen over boten!"

Een show van Maarten duurt 4 uur.
Top amusement voor een aantrekkelijk prijs!

Feest DJ Maarten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Feest DJ Maarten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Feest DJ Maarten wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Feest DJ Maarten. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Feest DJ Maarten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.