Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.295,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Feeling boeken?

Feeling boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Feeling

Wilt u Feeling direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Feeling

Feeling is een vernieuwende en veel gevraagde band in een unieke samenstelling. Evenals de legende AbbA bestaat het orkest uit twee mannen en twee vrouwen. Deze spraakmakende toevoeging geeft FEELING een extra visuele voorsprong op een collega coverband.

Stijl, humor, performance en een variabel repertoire zijn belangrijke ingrediënten voor de band Feeling met gevoel. Feeling beschikt er over met tevreden klanten als resultaat.

Op het podium zorgen alle gewenste componenten bij elkaar voor een succesvolle muzikale mix in combinatie met een gave sound en een top uitstraling in sets en shows. 

Een soulset, een AbbA medley, een caribbean showblok of liever volop feest in een Tirolerset?    Feeling verzorgt natuurlijk ook de top 100 en feestelijk repertoire in een aangenaam volume.

Een grenzeloze band is een terechte typering voor de band Feeling die jaarlijks ruim 80 % van de agenda in het buitenland verzorgt.

Het zal u niet verbazen het draait bij dit viertal allemaal om het ultieme feestgevoel dus laat u verrassen.

Feeling boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Feeling zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Feeling wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Feeling. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Feeling te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.