Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 40 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 1000 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Fashion showband boeken?

Fashion showband boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Fashion showband

Wilt u Fashion showband direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Fashion showband

Uiterst zorgvuldig heeft Fashion Showband door de jaren heen een naam opgebouwd. De ervaren musici weten elk feest van de juiste sfeer te voorzien waarbij de zeven heren van deze topformatie in een zeer creatieve vorm een brug slaan tussen vele muzikale stijlen.

Van danceclassics tot de laatste hits, verpakt in verschillende medleys, maar ook feestnummers, Nederlandstalig, stevige rock en house zijn onderdeel van de showblokken van Fashion Showband.

Fashion Showband bestaat uit zeer ervaren musici in een uitgebalanceerde bezetting. Zo hebben een aantal muzikanten een conservatoriumopleiding genoten en maakte de geweldige zanger nog furore in de Soundmix Show.

Verder bestaat de band uit een strakke ritmesectie, drums, bas, toetsen, gitaren en een fantastische blazerssectie. Bovendien worden onderling de instrumenten gewisseld, waardoor de band alle uithoeken van hun muzikale kwaliteiten weet te benutten. Niet voor niets dat Fashion Showband te vinden is op kermissen, bruiloften, grote evenementen, bedrijfsfeesten en in feesttenten.

Kortom, Fashion Showband brengt muzikale kwaliteit samen met een voortreffelijke presentatie, geluid, licht en kleding.


Fashion Showband, GEGARANDEERD GOED!!

Fashion showband boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Fashion showband zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Fashion showband wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Fashion showband. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Fashion showband te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.