Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Fakespeech boeken?

Fakespeech boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Fakespeech

Wilt u Fakespeech direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Fakespeech

Hoe krijgt u uw congresgasten weer bij de les na de broodnodige inhoudelijke delen? Willekeurig entertainment is leuk, maar heeft geen meerwaarde.

Daarom kiest u voor de fakespeech van Otto Wijnen; stijlvol, ludiek entertainment waarmee zelfs uw boodschap en doelstelling versterkt worden.

Maar... wat is nou een fakespeech?

Stel: U organiseert een congres of seminar met lezingen, workshops en een begin en eind. Hoe kunt u er nu voor zorgen dat iedereen lekker bij de les blijft en waardoor de groep wat 'losser' wordt?

De volgende spreker begint. Hij heeft een keurige powerpointpresentatie en zijn verhaal over 'veranderingsbereidheid'. lijkt aan te sluiten bij het onderwerp van de dag. Maar na enige minuten hoort u hem iets bijzonders zeggen; heeft u dat goed gehoord? Het verhaal neemt een bizarre wending en u begint te begrijpen dat het geen gewone spreker is. Als dan ook nog wordt afgesloten met een passend lied, dan geven u en uw gezelschap zich over aan de lach. Hoewel het doel van deze speech ludiek is, bevat het verhaal over veranderingsbereidheid wel degelijk een actuele boodschap: we leven in een unieke tijd, dus zie de snelle technologische ontwikkelingen als een kans en anticipeer op de onwaarschijnlijke mogelijkheden.

Een ludieke én zinnige onderbreking van uw congres of seminar. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking; wij bekijken graag met u welke bijdrage wij aan uw event kunnen leveren.

Fakespeech: ludiek element voor uw business event

Fakespeech boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Fakespeech zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Fakespeech wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Fakespeech. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Fakespeech te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.