Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Fajah Lourens boeken?

Fajah Lourens boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Fajah Lourens

Wilt u Fajah Lourens direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Fajah Lourens

Fajah Lourens werd geboren op 3 juli 1981 in Amsterdam. Haar moeder is Nederlands, haar vader Antilliaans (Curaçao). Fajah - vuur in het Surinaams - is de oudste van vier kinderen. Uit een eerder huwelijk van haar vader heeft ze een oudere zus, uit een latere relatie heeft ze ook nog een zusje.

Fajah Lourens groeide op in Amsterdam en is zogezegd een echte selfmade woman. Van jongs af aan had ze de ambitie om actrice te worden. School was niet aan haar besteed, doorzettingsvermogen en een sterke wil wel. Daarom stak ze des te meer energie in het Jeugdtheater Amsterdam, wat ze 3 jaar lang ernaast deed. Op haar 16e nam ze de beslissing om te stoppen met school en de wijde wereld in te trekken, onder het motto "als je geen risico's durft te nemen, kom je nergens".

Fajah Lourens ging op zichzelf wonen en verdiende in de avonduren haar geld in een Amsterdamse discotheek. Op haar 18e ging ze samenwonen met haar toenmalige vriend. Samen kregen ze Fajah's grootste liefde in haar leven: dochter Irem. Een bewuste keuze; ze wilde op dat moment in haar leven niets liever dan een gezinnetje. Het bleek echter niet helemaal te werken en inmiddels neemt Fajah de verzorging voor Irem de helft van de week, met veel genoegen, voor haar rekening.

Na zich een aantal jaren vol overgave op het moederschap te hebben gestort, besloot Fajah Lourens haar jeugddroom verder na te jagen - ze schreef zich in bij diverse castingbureaus en volgde een acteerworkshop bij Ada Bouwman. Het resultaat: na wat commercials (o.a. voor Bavaria en KPN) en een gastrol in het eerste seizoen van de populaire BNN-serie Costa!, mocht ze auditie komen doen voor de rol van Yasmin Fuentes in Neerlands populairste soap Goede Tijden Slechte Tijden. Ze werd gekozen uit 45 meisjes en speelt sinds oktober 2002 de rol met verve.

Inmiddels is Fajah's ster rijzende. Het populaire jongerenblad Break Out! noemde Fajah onlangs 'de reden om weer naar GTST te kijken'. En dagblad SP!TS kroonde haar tijdens het FHM 100 Meest Sexy Vrouwen Ter Wereld feest tot Mooiste Jonge Talent. Neem van ons aan dat deze greep uit het vele rumoer rondom Fajah slechts het begin inluidt van een veelbelovende carrière in de media- en entertainmentwereld!

Fajah Lourens boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Fajah Lourens zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Fajah Lourens wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Fajah Lourens. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Fajah Lourens te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.