Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Fabulous Fish boeken?

Fabulous Fish boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Fabulous Fish

Wilt u Fabulous Fish direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Fabulous Fish

Een Konininginnevis schittert goud, oranje en roze. Haar vinnen bewegen in de wind als ware zij onder water. Haar twee kleine visjes ontdekken het leven aan land en proberen de mensheid de kunst van het zwemmen aan te leren.

Op verzoek worden de Fabulous Fish door twee Waterdraakjes vergezeld. Zij brengen muziek mee, maken grote zeepbellen of omlijsten de act met golvende vlaggen.

Fabulous Fish boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Fabulous Fish zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Fabulous Fish wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Fabulous Fish. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Fabulous Fish te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.