Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Fabulous 90s Dj Team boeken?

Fabulous 90s Dj Team boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Fabulous 90s Dj Team

Wilt u Fabulous 90s Dj Team direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Fabulous 90s Dj Team

Het Fabulous 90's DJ Team! Onze artiesten nemen je graag mee terug in de tijd naar de happy 90's sferen. Been there, heard that, maar wij gaan verder! Compleet in stijl worden onze shows interactief aangekleed met muziek, acts en performances onmiskenbaar voor de 90's. Na een avondje met ons team zul je je de volgende dag gegarandeerd afvragen in welke tijd je bent wakker geworden!

Fabulous 90s Dj Team boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Fabulous 90s Dj Team zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Fabulous 90s Dj Team wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Fabulous 90s Dj Team. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Fabulous 90s Dj Team te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.