Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.975,- excl. BTW
  • Opmerking: Winnares The Voice Kids 2012
Volledige prijslijst

Fabienne Bergmans (The Voice Kids ) boeken?

Fabienne Bergmans (The Voice Kids ) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Fabienne Bergmans (The Voice Kids )

Wilt u Fabienne Bergmans (The Voice Kids ) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Fabienne Bergmans (The Voice Kids )

Fabiënne Bergmans , uit het team van Angela Groothuizen, is de grote winnares van The voice Kids!

Fabiënne komt uit een muzikale familie, gezien haar beide ouders ook zeer muzikaal zijn. Ondanks dat Fabiënne voor 25 procent doof is, is zingen totaal geen probleem voor haar. Sterker nog, ze is een zeer getalenteerde zangeres!

De 13-jarige Fabiënne Bergmans was dé verassing van de eerste auditieronde bij The Voice Kids, toen zij op onnavolgbare wijze het nummer The A Team van Ed Sheeran vertolkte. Ze kwam met gemak door de Battles en voor ze het wist stond ze in de finale van The voice Kids. Ze wist de finale van The voice Kids te winnen met haar vertolking van 'What You're Made Of'. 

Fabienne Bergmans (The Voice Kids ) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Fabienne Bergmans (The Voice Kids ) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Fabienne Bergmans (The Voice Kids ) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Fabienne Bergmans (The Voice Kids ). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Fabienne Bergmans (The Voice Kids ) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.