Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

F1rstman boeken?

F1rstman boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van F1rstman

Wilt u F1rstman direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie F1rstman

F1rstman is een Muzikant uit Nederland met Pakistaanse roots. Zijn echte naam is Hassan Syed, Geboren op 30-07-1992 en op zijn 3de verhuisd naar Nederland. Opgegroeid in een multiculturele Samenleving met veel Caribische Surinaamse Marokkaanse & Turkse invloeden. Al vroeg begon zijn interesse in muziek. Op zijn 6de beheerde Hassan het Percussie Component in muziek volledig. Rond zijn 11de begon Hassan ook mee te doen aan musicals van Joop van de Ende o.a  Lion King The musical. Zodoende maakte hij veel ontwikkelingen mee in de muziekgenre, op zijn 12de is hij geinterresseerd geraakt in urban muziek. En begon ook als beatboxer zijn strepen te verdienen in de muziek scene. Met de jaren door leerde hij alle snufjes in de muziekwereld kennen.

F1rstman boeken

En nu is F1rstman dus bezig met zijn opmars in de muziekscene in Nederland en wereldwijd. Met regelmatig shows door het hele land als MC in clubs als Act in clubs & Festivals en als Docent op middelbare scholen. F1rstman zal nog heel veel van zich laten horen en zijn positive message nog heel lang verspreiden. Give A Smile, Create A smile.

F1rstman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over F1rstman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over F1rstman wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van F1rstman. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over F1rstman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.