Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

F boeken?

F boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van F

Wilt u F direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie F

Als F in 2006 het levenslicht ziet, zijn de bandleden gemiddeld zo’n 17 jaar oud. Door hun grenzeloze enthousiasme en tomeloze energie te bundelen met hun uitzonderlijke muzikale potentie, weten ze in een jaar tijd een kleine aardverschuiving in de Haagse muziekscene teweeg te brengen.
Hun eerste album ‘Fantastiez’ wordt in 2007 uitgebracht en de reacties zijn overweldigend. Het is dan ook een album waarop direct een eigen sound te bespeuren valt. Waar het gros van de bands een paar jaar tijd nodig heeft om een eigen identiteit te vinden, lijkt het bij F een natuurlijk gevolg van de karakters van Nik, Damion, Lars en Richie te zijn.

Vanaf 25 november 2010 komt F elke 6 weken met een nieuwe single. Compleet met release party, videoclip en regionaal en landelijk geplugged. Niemand hoeft ooit meer lang te wachten op nieuwe liedjes, want de machine draait op volle toeren. Inmiddels hebben ze al 16 singles uigebracht met videoclip en zijn ze alweer druk bezig met de volgende single.

F boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over F zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over F wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van F. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over F te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.