Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Extrawberry boeken?

Extrawberry boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Extrawberry

Wilt u Extrawberry direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Extrawberry

Guilty pleasures, een rauw randje, toen en nu, maar vooral één groot spektakel. Muziek zoals je het nog niet kende. Muziek in een EXTRAWBERRY-jasje. Laat je verbluffen door vette mashleys die je meenemen langs rauwe rockklassiekers, swingende meezingers, lekkere popoldies, stampende dance tunes, brute metal en keiharde hiphop.  

Smells like teen spirit, Papa was a rollin’ stone, Walk on water, Killing in the name of, Oops!...I did it again, Year of summer, Du hast... Allemaal komen ze voorbij, en allemaal zoals je ze nog nooit hoorde. Zie met EXTRAWBERRY een show zoals je ‘m nog nooit eerder zag. Spring, dans en ga los op je favoriete muziek die je zo nog niet kent. Hou je vast voor herkenning, verrassing, verbazing en één groot feest.

Hou je vast voor EXTRAWBERRY.

Extrawberry boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Extrawberry zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Extrawberry wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Extrawberry. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Extrawberry te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.