Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 60 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Populair in het Noorden van NL
Volledige prijslijst

Exposure boeken?

Exposure boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Exposure

Wilt u Exposure direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Exposure

Door het uitgebreide repertoire is Exposure erg geschikt om te spelen op bruiloften, personeelsavonden, dorpsfeesten en alle festiviteiten die denkbaar zijn. Het repertoire bestaat uit recent top 40 werk, ballads, meezingers en meestampers, rock & roll, disco etc. De jaren 70, 80, 90 komen uitgebreid aanbod.

De band speelt een zeer uiteenlopend repertoire.
Dit kan varieren van licht muziek ('inloopmuziek' bij b.v. bruiloften) tot hardrock.

We hebben verschillende sets samengesteld waarbij de (aan-)kleding een belangrijke rol speelt.
Soms met een thema maar in ieder geval om de tent volledig op de kop te zetten.

Zo hebben we een rock 'n roll set met o.a. Elvis, Grease en La Bamba, maar ook disco behoort tot de uitrusting met nummers als bijvoorbeeld; Disco inferno en Relight my fire.
Een stevige rockset kan ook, met een serie dampende en stampende nummers.

Exposure boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Exposure zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Exposure wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Exposure. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Exposure te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.