Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Evert Wolters boeken?

Evert Wolters boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Evert Wolters

Wilt u Evert Wolters direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Evert Wolters

Evert Wolters, geboren en getogen in Emmen ontdekte op de basisschool, tijdens een afscheids musical, dat hij het talent had om het publiek te entertainen met zijn zang. Op de H.A.V.O stimuleerde de muziekleraar om meer met de muziek te gaan doen en deel te nemen aan de jaarlijkse Culturele Avond. Dit was zijn eerst echte optreden. De reacties waren zeer positief en motiveerden Evert Wolters om het jaar erop terug te keren en dan met een betere voorbereiding.

Na het afronden van zijn studiejaren was het dan eindelijk zover om serieus een muziekcarriere op te starten. Hij ging op zoek naar eigen passende nummers met een eigen geluid. Alsof het zo moest zijn kwam hij bij topproducer Martin Sterken terecht die precies had wat hij zocht in een debuutsingle. Zijn debuut single Ik ben nog steeds op jou verliefd, werd positief ontvangen en snel volgden er nog twee singles: Vannacht en Hey Hey Helena. Hey Hey Helena is onlangs op 30 juni 2014 uitgebracht. Tevens is er een videoclip gemaakt van de single Hey Hey Helena.

Evert Wolters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Evert Wolters zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Evert Wolters wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Evert Wolters. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Evert Wolters te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.