Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Evert te Pas boeken?

Evert te Pas boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Evert te Pas

Wilt u Evert te Pas direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Evert te Pas

Evert te Pas (1971) heeft de hotelschool in Tilburg afgerond en reisde vervolgens de wereld over. Hij heeft rondgetrokken door Zuid-Amerika, Midden-Amerika, Nieuw Zeeland, en Zimbabwe. Ook kookte hij op Curaçao, in Malaga, Zwitserland en Australië. Inmiddels is hij mede-eigenaar en chef-kok van restaurant te Pas in Amsterdam. Dit restaurant heeft hij samen met zijn broer opgebouwd en begint nu na zes jaar een begrip te worden onder de lekkerbekken van Amsterdam.

Het is zijn beroep, maar hij heeft koken nooit als werk ervaren. Hij ziet het meer als een uit de hand gelopen hobby. “Ik kan gerechten zien ontstaan doordat ik een product zie liggen op de markt of in de winkel. Mijn brein gaat dan helemaal op hol en ik kan dan alleen maar denken hoe ik iets ga bereiden.”

Eten is een dagelijks terugkerend feit. Voor Evert is het de belangrijkste vraag van de dag: wat eten we vanavond? De reislustige kok heeft in ieder land een ander lievelingsgerecht, juist omdat hij geniet van de cultuurverschillen en de weerspiegeling daarvan in culinaire tradities. Zijn favoriete ingrediënten om mee te werken zijn seizoensproducten die een goed verhaal hebben, zoals de eerste asperges of bij de start van het wildseizoen. “Dat is net of ik jarig ben, dan krijg ik allemaal cadeautjes van de natuur en mag ik er iets lekkers van maken!”

Verwacht van Evert dus heerlijke gerechten die passen in het seizoen en binnen de culturele traditie van een gebied. Voor De Makkelijke Maaltijd zal hij fantastische Hollandse gerechten presenteren. De duurste keuken, potten en pannen maken niet het verschil. Zijn tip aan de kijker: “jij bent de belangrijkste factor, dus investeer in jezelf, eet bewust en kook met passie!”

Evert te Pas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Evert te Pas zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Evert te Pas wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Evert te Pas. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Evert te Pas te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.