• Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Evelien de Bruijn boeken?

Evelien de Bruijn boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Evelien de Bruijn

Wilt u Evelien de Bruijn direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Evelien de Bruijn

Evelien de Bruijn is geboren in Breukelen en opgegroeid in een klein plaatsje vlakbij mediastad Hilversum. Na de middelbare school woont Evelien een tijd in Spanje. Eenmaal terug in Nederland komt ze terecht bij Radio 3 als productieassistente van het programma 'The Breakfast Club' en later bij 'Arbeidsvitaminen'. Na 7 jaar Radio 3 (later 3FM) wordt het tijd voor wat anders.

Ze kiest voor het televisievak en gaat als redactrice bij 'Big Brother' aan de slag. In die tijd wordt Evelien de Bruijn ook gevraagd om manager te worden van de band 'Van Dik Hout'. In september 2003 komt ze terecht bij RTV Utrecht waar ze al snel het team van 'Utrecht is Wakker' versterkt. Sinds september 2005 is ze op stap in de regio voor verslaggeving en presenteert ze het romantische programma 'Evelien's love-songs'.

Naast het radiowerk presenteert ze 'U Vandaag' op RTV Utrecht. In de zomer van 2006 stapt ze over naar SBS 6 waar ze 'Hart van Nederland' presenteert.

Evelien de Bruijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Evelien de Bruijn zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Evelien de Bruijn wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Evelien de Bruijn. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Evelien de Bruijn te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.