Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Hit: Policeman / Silly Boy / This is Love
Volledige prijslijst

Eva Simons boeken?

Eva Simons boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Eva Simons

Wilt u Eva Simons direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Eva Simons

De Nederlandse zangeres Eva Simons wist niet wat haar overkwam toen een uitgelekte versie van haar nieuwe nummer Silly Boy ineens via YouTube de hele wereld overging onder de titel Rihanna featuring Lady Gaga.

Een onbekende plaatste het nummer op de videowebsite in de veronderstelling dat het om een unieke samenwerking tussen de twee Amerikaanse sterren zou gaan. In drie maanden tijd is het nummer meer dan vier miljoen keer beluisterd. Ook platenmaatschappij EMI pikte het op en bood Simons een wereldwijd platencontract aan, waar zij donderdag haar handtekening onder plaatste.

Simons vindt het misverstand vooral heel gaaf. "Ik heb hier ontzettend veel geluk mee, mijn nummer heeft op deze manier al heel veel mensen bereikt. Hoewel het wel een geluk bij een ongeluk is, want eerst baalde ik enorm dat iemand mijn nummer zomaar online had gezet.'' Hoe de verwarring is ontstaan is voor haar een raadsel. "Kennelijk vindt men mijn stem op die van Rihanna en Lady Gaga lijken. Waarschijnlijk heeft de titel er ook iets mee te maken, mensen denken dat het een reactie van Rihanna is op de mishandeling door haar ex-vriendje Chris Brown."

''De miljoenen muziekliefhebbers die het nummer inmiddels beluisterden speculeren op de videosite over de afkomst van het vermeende duet. De meesten trekken snel de conclusie dat het niet om de twee sterren gaat, maar wie er dan achter het uptempo nummer zit, is hen niet duidelijk. Sinds Silly Boy op 7 april vanuit Mexico op het wereld wijde web verscheen, maakten YouTube-gebruikers er videoclips bij (van compilaties uit eerdere video's van Rihanna en Lady Gaga tot een heuse clip gemaakt in het videospel Sims), is er een remix online gezet en zijn zelfs filmpjes geplaatst waarin tienermeisjes het nummer in hun huiskamer uit volle borst mee-playbacken.

Na het internationale succes was snel duidelijk dat Silly Boy de eerste singel van Simons zou worden.

Eva Simons boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Eva Simons zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Eva Simons wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Eva Simons. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Eva Simons te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.