Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Winnares Radio 538 Warchild Demoduel
Volledige prijslijst

Eva Luitsz boeken?

Eva Luitsz boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Eva Luitsz

Wilt u Eva Luitsz direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Eva Luitsz

Eva Luitsz (19), winnares van het Radio538 Warchild Demoduel, komt uit Almelo. Daar groeide ze op met haar moeder die in vroeg stadium haar talenten al opmerkte.
Op haar zevende schreef ze haar eerste nummer. Ze was met haar moeder naar een museum geweest en was erg onder de indruk van de aanwezige fossielen. Op de weg terug schreef ze het nummer dat ging over een fossiel op de bodem van de zee. Op dat moment wist ze het zeker: ze wilde zangers worden.

Elke zangwedstrijd greep ze aan, en won er ook enkelen. 'The Sounds Mix Show' bijvoorbeeld, daar won ze een studiosessie om haar eigen demo's op te nemen. Die prijs is echter nooit echt vergeven, dus zag ze haar eerste studio-opnames aan haar neus voorbij gaan.

Tijdens een volgende talentenwedstrijd viel ze weer in de prijzen en kreeg ze wél de mogelijkheid om drie nummers op te nemen:
- You Derserve It
- Deeper than Love
- Someday

Ze krijgt veel goede reacties op haar nummers, zoals "Ik kan je liedje niet meer uit mn hoofd krijgen". Eva Luitsz is een gepassioneerd en creatief singer/songwriter. Zou zou het liefst de hele dag bezig zijn met liedjes schrijven.

Eva Luitsz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Eva Luitsz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Eva Luitsz wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Eva Luitsz. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Eva Luitsz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.