Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Finalist The Voice of Holland
Volledige prijslijst

Esther Nijhove boeken?

Esther Nijhove boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Esther Nijhove

Wilt u Esther Nijhove direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Esther Nijhove

Esther Nijhove muzikale voorkeur gaat uit naar jazz, soul en funk. Na een operatie aan een poliep op haar stemband wil Esther Nijhove haar muzikale identiteit herontdekken.

Tijdens de liveshows belandde Esther Nijhove maar liefst drie keer in de sing-off. Toch lukte het Esther iedere keer om te vechten voor haar plek in The Voice Of Holland. Met haar krachtige stem en warme persoonlijkheid bracht ze tijdens The Voice Of Holland nummers ten gehore als 'If I Were A Boy', 'Stop' en 'If I Ain't Got You'. 'Stop' maakte veel impact bij het publiek, waardoor het nummer de Single Top 100 bestormde en binnenkwam op #27.

In de zinderende halve finale zong Esther Nijhove een duet met de uiteindelijke winnaar Ben Saunders, namelijk 'As'. Tijdens de eerste helft van de show ontving Esther Nijhove meer publieksstemmen dan deze gedoodverfde winnaar, maar uiteindelijk trok hij aan het langste eind en ging door naar de finale.

Repertoirelijst Esther Nijhove:

* Oleta Adams - Get Here
* Robin S - Show Me Love
* Sam Brown - Stop
* Joss Stone - Tell me about it
* Erykah Badu - Tyrone
* Stevie Wonder - Higher Ground
* Beyonce - Ego
* Chaka Khan - Ain't Nobody
* Angie Stone - Wish i didn't miss you anymore
* Jocelyn Brown - Somebody elses guy
 

Esther Nijhove boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Esther Nijhove zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Esther Nijhove wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Esther Nijhove. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Esther Nijhove te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.