Twilight Entertainment

     
Foto: Gerard de Haan
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Esther Hart boeken?

Esther Hart boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Esther Hart

Wilt u Esther Hart direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Esther Hart

Esther Hart (Epe, 3 juni 1970) geboren als Esther Katinka Hartkamp treedt tegenwoordig op onder de naam Esther Hart. Al heel vroeg begon ze met zingen. Haar eerste optreden was voor de spiegel in de badkamer met een borstel die als microfoon diende.

Als 10/12 jarige zong ze in het kinderkoor “De Lenteklokjes” en deed vele solopartijen. Er zijn zelfs nog opnames van op LP! Op haar veertiende zong ze voor het eerst bij een bandje onder de naam “Release” .En de liefde voor muziek liet haar niet meer los.

Een dag voor haar 18e jaar werd Esther toegelaten aan het conservatorium in Rotterdam. Aan het conservatorium volgde ze een “lichte muziek” zangopleiding en met haar ‘soulvolle’ stem, een soepele en heldere mezzosopraan, studeerde ze in 1994 cum laude af als docerend en uitvoerend musicus. In die tijd trad Esther al heel regelmatig op in allerlei gelegenheden en het was ook in die tijd dat Esther een CD in eigen beheer uitbracht, ”Love this Life” van “Fruit at the Bottom”.

Iets later kwam er ook nog een close harmony CD uit onder de naam “X-mas in Harmony” van de close harmony groep“Stars en Belles”. Op deze CD zong Esther allemaal close harmony en a capella kerst nummers. Ook deze CD was in eigen beheer uitgebracht en werd veelal bij optredens verkocht.Ze maakte ook deel uit van ‘D-Wys and the Voices of Soul” Hiermee speelde ze o.a. op het North Sea Jazz Festival en bij Sesjun TV. Ook zong zij een nummer op de soundtrack van de Amerikaanse film ‘Faking da funk’. En werkte ze mee aan de kinder CD “In de Maneschijn” Daarnaast heeft Esther veel studio werk verricht, jingles ingezongen als ook in koortjes meegezongen voor diverse Disney films. Ze deed ongeveer 120 live optredens per jaar.

Zingen is altijd heel belangrijk in het leven van Esther geweest en vanaf het begin heeft ze er zichzelf van kunnen onderhouden. Ook het doceren doet ze al heel lang. Eerst op verschillende muziekscholen en nu op de Rock Academie in Tilburg.Ze geeft daar zanglessen vooral gericht op zangtechniek.

Esther heeft een prettige soul in haar stem en dat slaat aan, getuige ook haar Engelse hitsucces met `Ain’t no Lies`, dat op nummer acht van de dance-charts belandde. Toen kwam het songfestival op haar pad, en had ze een hitsingle met “One more night”

Haar debuut album “Straight from the Hart” ligt nu in de winkels.

Esther Hart boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Esther Hart zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Esther Hart wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Esther Hart. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Esther Hart te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.