Twilight Entertainment

     
Esmee Denters boeken / inhuren voor een optreden bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.975,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Esmee Denters boeken?

Esmee Denters boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Esmee Denters

Wilt u Esmee Denters direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Esmee Denters

De 27-jarige Esmee Denters begon haar carrière op YouTube. Als één van de eersten plaatste de zangeres video's van zichzelf waarbij ze nummers van anderen zong. Het gevolg: miljoenen views! Inmiddels staat de teller op ruim 140 miljoen en bijna 250.000 abonnees. Haar magische stem en verschijning werden opgemerkt door platenmaatschappijen wereldwijd, maar uiteindelijk tekende Esmée haar eerste deal bij Justin Timberlake.

In 2009 lanceerde ze het debuutalbum 'Outta Here'. Haar gelijknamige debuutsingle bereikte de top 3 in de hitlijsten en ook opvolgers 'Admit It' en 'Love Dealer' behaalden hoge noteringen. Ze ging op tour met wereldsterren Enrique Iglesias, Ne-Yo en Justin Timberlake én werd uitgenodigd door Oprah Winfrey. Daarnaast won ze meerdere TMF Awards, een MTV Europe Music Award én de European Border Breakers Award.

Na een tijdje 'outta here' te zijn geweest, keerde Esmée terug in de schijnwerpers bij The Voice UK. Tijdens haar 'blind audition' wist ze alle coaches te imponeren met haar energieke en passionele stem.

 

Esmee Denters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Esmee Denters zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Esmee Denters wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Esmee Denters. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Esmee Denters te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.