Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 3.750,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Ernst en Bobbie boeken?

Ernst en Bobbie boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ernst en Bobbie

Wilt u Ernst en Bobbie direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ernst en Bobbie

Ernst en Bobbie zijn twee gezworen vrienden. Bobbie is een vrolijke levensgenieter, neemt de wereld niet zo serieus, houdt van grapjes en schudt de mooiste liedjes uit zijn mouw. Bobbie neemt veel dingen aan van Ernst maar kan het ook niet laten om Ernst af en toe in de maling te nemen. Bobbie is impulsief, doet eerst en denktdan na en struikelt door enthousiasme vaak over zijn eigen benen.

Ernst vindt dat hij veel weet en wil dit ook graag aan iedereen laten zien, met name aan Bobbie.
Ernst denkt eerst en doet het dan vervolgens. Vaak komt hij erachter dat Bobbie hem voor is maar of Bobbie altijd de juiste beslissing heeft genomen is nog maar de vraag. Ernst maakt graag plannen, Bobbie stuurt die plannen graag in de war en samen brengen Ernst en Bobbie altijd ieder avontuur tot een goed einde.

Biografie van de makers

De makers van Ernst en Bobbie zijn resp. Erik van Trommel (02-04-1967) en Gert-Jan van den Ende (26-12-1962). Erik en Gert-Jan begonnen in 1987 met het maken van kinderliedjes en programma’s voor de kinderen van het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. In deze tijd is de basis gelegd voor het programma Ernst, Bobbie en de Rest.

Na vele uren tv zijn zij in 1989 overgestapt naar de lokale omroep in Den Haag. In deze tijd begonnen
Ernst en Bobbie, naast hun televisiewerk, optredens te verzorgen met hun theaterprogramma. Bijna 2 jaar verder zag KinderNet het programma van Ernst en Bobbie en vroeg hen te komen werken bij deze kinderomroep. Vanaf die tijd waren zij mede-verantwoordelijk voor de programma-aankoop van deze zender en werkten zij mee aan de programmering van KinderNet. Hoewel ze vanaf toen geen eigen televisieprogramma meer hadden bleven zij wel optreden met hun theaterprogramma. Door hun redactiewerk bij KinderNet zagen zij door de jaren heen duizenden uren kindertelevisie aan zich voorbijtrekken en begrepen zij goed waarom sommige programma’s wel en anderen niet aansloegen bij kinderen.

Hoewel het hen achter de schermen goed beviel begon het bij beiden toch weer te kriebelen. Op basis van de serie die zij jaren geleden waren begonnen, in combinatie met de reacties van de kinderen bij hun theatershows en met de kennis die zij hadden vergaard bij KinderNet, begonnen zij in 1997 aan Ernst, Bobbie en de Rest, Verhalen uit de dierentuin. Het doel hierbij was een spannend avonturenprogramma te maken met twee helden in de hoofdrol waarbij dieren en vrolijke muziek iedere aflevering weer een belangrijke rol spelen. Ook zullen de kinderen bij Ernst, Bobbie en de Rest iedere aflevering iets opsteken maar ……spanning en humor staan voorop.

Ernst en Bobbie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ernst en Bobbie zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ernst en Bobbie wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ernst en Bobbie. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ernst en Bobbie te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.