Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Bekend van de Toppers
Volledige prijslijst

Ernest boeken?

Ernest boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ernest

Wilt u Ernest direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ernest

Al jarenlang is Ernest een graag geziene gast op diverse podia van binnen- en buitenland. Niet alleen in Nederland, maar ook in Oostenrijk, Spanje, Tjechië, Italië en Zwitserland wordt Ernest gevraagd als het feest moet zijn.
Inmiddels is hij alweer acht jaar de vaste huiszanger van het bekende Amsterdamse feestcafé Peter Beense. Ernest valt niet alleen op door zijn dijk van een stem, ook is hij een ras-entertainer die het aanwezige publiek keer op keer onmiddellijk voor zich weet te winnen.

In 2008 kwam de eerste single van Ernest uit, “Hoe kan ik van je houden”. Deze werd meteen door EMI geplaatst op de driedubbel CD ‘Het mooiste van Amsterdam’. Trots? Jazeker!

Ernest staat al jarenlang iedere editie op het meest toonaangevende festival van Amsterdam, het Jordaanfestival. Via dit podium kwam hij terecht in de Amsterdam Arena, waar hij voor 40.000 toeschouwers zijn tweede single “Vrij zijn” mocht zingen, die meteen in de Mega Top 100 verscheen.

Sinds 2010 is Ernest zanger van de Mannen van Oranje en de Oranjeband, waardoor men niet alleen solo van hem kan genieten, maar ook avondvullend met een live band.

In 2013 kwam SBS6 met het programma Bloed, Zweet en Tranen. De auditie van Ernest maakte veel indruk en nog steeds wordt hij herkend door zijn overtuigende optreden dat hier te bekijken is:   http://www.youtube.com/watch?v=bdJRLqNsuiY

En dan, mei 2014. Uit honderden aanmeldingen is Ernest door René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom geselecteerd om op te treden tijdens de 10-jarige jubileumeditie van de Toppers in Concert in de Arena.  Deze enorme blijk van waardering kan een flinke duw in de rug van de carrière van Ernest betekenen, een kans die Ernest met beide handen aanpakt. Tegelijk met de Toppers Concerten verschijnt zijn nieuwe single “Wat een heerlijke dag”.

Ernest boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ernest zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ernest wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ernest. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ernest te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.