Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.975,- excl. BTW
  • Opmerking: Hits van Toontje Lager
Volledige prijslijst

Erik Mesie boeken?

Erik Mesie boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Erik Mesie

Wilt u Erik Mesie direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Erik Mesie

Erik Mesie; ooit zanger van Toontje Lager, daarna succesvol op de solotour. Nu bevaart hij met zijn gloednieuwe band de wateren van de Nederlandstalige popscene. Deze 'matrozen' zijn dan ook reeds gevestigde namen, die hun sporen binnen de popmuziek ruimschoots hebben verdiend.

Begin jaren tachtig maakte Erik Mesie furore met zijn toenmalige band 'Toontje Lager'. Zo verschenen in 1982 de singles 'Net als in de film' en 'Ben jij ook zo bang', die beiden grote hits werden. In 1983 werd 'Zoveel te doen' uitgebracht, dan binnen een week in de hitparades belandde. Wat volgde, was een periode vol televisieoptredens en live shows. Het succes werd herhaald met 'Stiekem gedanst' en het gelijknamige album. De Elpee kwam binnen op de tweede plaats in de hitlijsten, meteen onder 'Thriller' van Michael Jackson.

Na deze uiterst succesvolle periode met Toontje Lager, besloot Erik Mesie solo verder te gaan. Hier vloeiden onder andere de hitsingles 'Zonder jou' en 'Zonneschijn' uit voort.

Sinds enige tijd staat zijn gloednieuwe band in de startblokken om opnieuw succes te boeken. De band bestaat dan ook uit een aantal gerenommeerde muzikanten uit de Nederlandse muziekscène. Ook waren zij onlangs te bewonderen in 'De Heeren van Aemstel Live'. Dit optreden bleek een groot succes, getuige de vele enthousiaste reacties die de groep hierna heeft ontvangen.

De live-optredens zorgen voor een waar feest; de band speelt vol vuur en passie de bekende hits en aantal nummers uit het repertoire. Het publiek bepaalt mee welke koers er wordt gevaren. Geen twijfel mogelijk: iedereen zal overstag gaan bij het horen en zien van Erik Mesie & Band.

Erik Mesie is nu ook te boeken als solo act!

Erik Mesie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Erik Mesie zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Erik Mesie wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Erik Mesie. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Erik Mesie te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.