Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Te boeken als spreker maar ook als zanger
Volledige prijslijst

Erik Hulzebosch boeken?

Erik Hulzebosch boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Erik Hulzebosch

Wilt u Erik Hulzebosch direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Erik Hulzebosch

Erik Hulzebosch is dé Nederlandse ontdekking van 2007. Overtuigend won hij de finale van het SBS6-programma ‘So You Wanna Be A Popstar’. Met zijn vertolking van nummers als ‘We Will Rock You’ en ‘De Clown’ stal hij de harten van het tv-kijkende publiek en ging hij uiteindelijk met het felbegeerde platencontract naar huis.

Met zijn nieuwe single bestormt Erik de hitlijsten. En hoe! Het nummer ‘Extase’ kwam direct binnen op nummer 2 in de Mega Charts! ‘Extase’ is een mooie ballad waarin Erik laat horen zangtechnisch veel in zijn mars te hebben.

Voor Erik begon het allemaal als één grote grap. De voornaamste reden dat hij ‘ja’ zei tegen Popstar was dat het schaatsseizoen was afgelopen. En het rare aan dit avontuur is dat hij heeft ontdekt dat als hij zingt, hij geen dialect heeft. En dit terwijl Erik bekend staat als de schaatser die altijd in dialect spreekt!

Een optreden van Erik staat garant voor een half uur lang feest der herkenning voor jong en oud. Hollandse gezelligheid ten top met nummers van onder andere Jan Smit, Jannes en André Hazes en tranen van ontroering als hij zijn prachtige single ten gehore brengt.


 

Erik Hulzebosch boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Erik Hulzebosch zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Erik Hulzebosch wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Erik Hulzebosch. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Erik Hulzebosch te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.