Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Erik Borgman (Voetbaljongleur) boeken?

Erik Borgman (Voetbaljongleur) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Erik Borgman (Voetbaljongleur)

Wilt u Erik Borgman (Voetbaljongleur) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Erik Borgman (Voetbaljongleur)

Erik Borgman is een echte voetbal goochelaar. Hij jongleert met wel 5 voetballen tegelijk!

Dit is een sensationele act die zijn weerga niet kent. Erik Borgman is inmiddels een fenomeen. Hij is met zijn voetballen over de hele wereld geweest. Ze noemen hem niks voor niks de voetbalgoochelaar. Hij jongleert met 5 voetballen alsof het niks is.

Erik Borgman combineert deze bijzondere kunsten met een zeer aangename en interactieve presentatie waardoor een compleet geheel ontstaat.

Erik Borgman (Voetbaljongleur) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Erik Borgman (Voetbaljongleur) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Erik Borgman (Voetbaljongleur) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Erik Borgman (Voetbaljongleur). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Erik Borgman (Voetbaljongleur) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.