Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Erik Arbores boeken?

Erik Arbores boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Erik Arbores

Wilt u Erik Arbores direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Erik Arbores

Erik Arbores is een Nederlandse 16-Erik Arboresjarige composer en producer van (progressive-/elector-) house en popmuziek. Hij tekende bij Spinnin’ Records en Universal Music Publishing en z’n eerste release, de Take It EP, werd in september 2011 gereleased bij Armada Music/ZOUK Recordings. De EP stond sinds de release meteen 4 dagen bovenaan in de Nederlandse iTunes hitlijsten.

De single Bliss werd meerdere keren per dag gedraaid bij het Amerikaanse radiostation Sirius X en werd GrandSlam op het Nederlandse radiostation SlamFM.  De single belandde ook in de Nederlandse single top 100 op nummer 20 en werd in verschillende Nederlandse tv-shows en promo’s gebruikt.
Arbores werd geïnterviewd door ‘s werelds grootste muziek magazine Billboard in oktober 2011 en werd door de Nederlandse iTunes gekroond tot Beste Nieuwe Dance Artiest van 2011.

In februari releasde Erik z’n nieuwe EP met daarop onder andere de tracks Babylon en On the Move. Zijn samenwerking met Sied van Riel is het officiële anthem van Electronic Family 2012. Naast z’n muzikale carrière kreeg Erik in 2011 veel media-aandacht omdat hij op z’n dertiende z’n middelbare school afrondde. Daarna begon hij met een studie aan de universiteit van Delft maar stopte omdat hij zich helemaal op z’n muziek wilde concentreren.

Erik Arbores boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Erik Arbores zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Erik Arbores wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Erik Arbores. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Erik Arbores te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.