Twilight Entertainment

     
Foto: Perr Image
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 850,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Eric van Kleef boeken?

Eric van Kleef boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Eric van Kleef

Wilt u Eric van Kleef direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Eric van Kleef

Eric van Kleef `s  professionele DJ carrière krijgt een enorme boost als hij een contract tekent bij ID&T, één van de grootste evenementen bedrijven ter wereld. Hij presenteert hier bijna 2 jaar het roemruchte dance programma Studio 54 dat dagelijks prime time wordt uitgezonden op ID&T radio.

Na de overnames van ID&T radio door respectievelijk 2HM media en later RTL verhuisd Eric steeds mee met
het populaire jongerenstation SLAM!FM. Daar presenteert Eric nu al weer 5 jaar lang elk weekend Clubbin met de allernieuwste dance releases en verwelkomt hij in zijn radioshow nationale en internationale top deejays.

Clubbin wordt uitgezonden op vrijdag en zaterdagavond vanaf 20.00 uur op SLAM!FM! De populariteit van Erik van Kleef is, mede door zijn radio werk, ook in de clubs enorm gestegen! Hij treedt regelmatig op in de toonaangevende discotheken en op nationale en internationale festivals. “De Nederlandse Pete Tong” stond een aantal jaren achtereenvolgend op Dance Valley ook bij Q-day op het Rembrandtplein,op beide SLAM!FM Beachbreaks op het strand van Bloemendaal en ook op Riverdance Festival zag hij het publiek compleet los gaan!

Eric is een regelmatige gast in alle grote Nederlandse clubs. De Clubbin CD’s (mixed by EvK) zijn al jaren een groot succes!

Productioneel ging Eric van Kleef in 2011 alweer helemaal los, zijn tracks waren in no time hits op de dansvloer.

Eric van Kleef boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Eric van Kleef zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Eric van Kleef wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Eric van Kleef. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Eric van Kleef te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.