Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Eric Bouwman boeken?

Eric Bouwman boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Eric Bouwman

Wilt u Eric Bouwman direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Eric Bouwman

Presenteren, acteren en maken, alleskunner Eric Bouwman draait er zijn hand niet voor om. Met zijn deelname aan Idols rolde hij de entertainment branche in. Naast 3,5 jaar een rol in Onderweg Naar Morgen gespeeld te hebben ontwikkelde hij zich verder als presentator van programma’s als Bestemming NL, Go Cycling, het Eindexamenjournaal en was hij het vaste gezicht bij UPC/Ziggo voor het programma Kanaal12/ZiggoTV.

Ook het theater en de stemmenstudio zijn bekend terrein voor Eric. Op het podium voelt Eric zich als een vis in het water. Deze sportieve presentator bruist van de energie en is altijd op zoek naar de connectie met zijn publiek. In het verleden presenteerde hij al evenementen voor de Z@PP Zomerspelen en Kennisnet. Deze zomer was hij onder andere gastheer van het 3-daagse internationale mega event Volvo Ocean Race Festival in Scheveningen. Verder is hij zeer ervaren met het presenteren van videoverslagen en live streams.

In 2015 is Eric te zien geweest in reclames, waaronder Aviko en FBTO, met als kers op de taart zijn eigen reclamebash succes #Peanutbadr. Deze spoof op de Calvé “Pietertje” commercial, werd door Eric bedacht, geproduceerd en online gezet en leverde binnen 24 uur meer dan een miljoen views op.

Eric Bouwman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Eric Bouwman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Eric Bouwman wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Eric Bouwman. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Eric Bouwman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.