Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Emptyfield boeken?

Emptyfield boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Emptyfield

Wilt u Emptyfield direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Emptyfield

Emptyfield laat zien dat het ook anders kan. Een ijzersterke driemansformatie die menig hart sneller laat kloppen en al heel wat broekspijpen en nette kapsels heeft laten wapperen.

Met de gitaren in de aanslag laat Emptyfieldde échte hits herrijzen uit het stof. Verwacht veel meezingers, rock classics, toffe feesttent nummers en de betere Nederlandstalige platen.

Dit is niet de zoveelste band die braaf I’ve Got The Music In Me en Walking On Sunshine van hun lijstje afstrepen of het publiek onderdompelen in een overvloed van mash-ups. Nee… Emptyfieldis puur, energiek en vooral érg gezellig! Ook al had je vanmiddag nog een migraine aanval of was je vanmorgen een beetje humeurig, na een avondje Emptyfield vergeet je al je zorgen en kom je gegarandeerd met een schorre stem thuis!

Deze band kan heerlijk bombastisch zijn maar valt ook perfect te reguleren. Maar pas op, het innerlijke beest is moeilijk te temmen…

Emptyfield boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Emptyfield zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Emptyfield wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Emptyfield. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Emptyfield te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.