Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 595,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Emilie Sleven boeken?

Emilie Sleven boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Emilie Sleven

Wilt u Emilie Sleven direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Emilie Sleven

Emilie Sleven is een frisse verschijning in de presentatie wereld. De Tilburgse is een groot liefhebber van het Nederlandstalig lied en is een charmante verschijning op elke gelegenheid.
 
Tijdens een bezoek met meidengroep All Woman aan de razend populaire Ochtendshow van Rijk & Van Brabant in de studio van radiostation Radio 8FM overdonderde ze het presentatie duo met haar stemgeluid, waarna een aanbod om vaste sidekick te worden snel gemaakt werd.
Inmiddels ontwaakt Brabant alweer 8 jaar met Emilie in de Ochtendshow die ze tegenwoordig samen met Ronny van Brabant maakt.
Daarnaast heeft Emilie haar eigen dagelijkse programma Puur NL Café bij Puur.nl waarbij ze wekelijks Nederlandstalige artiesten ontvangt.
 
Ook op gebied van live presentatie heeft Emilie niet stilgezeten, ze is de vaste presentatrice van avondvullende shows die Radio 8FM organiseert zoals Oktoberfest en de 80’s,90’s en 00’ Party’s. Bij diverse CD presentaties brengt ze net dat beetje extra, zoals recent bij album presentaties van Django Wagner en Roy Donders. Ook voor bedrijfspresentaties draait ze haar hand niet om.
Emilie is ook de stem achter diverse commercials, waaronder Staatsbosbeheer en Jumbo Supermarkten.
 
Wanneer je op zoek bent naar een veelzijdige, representatieve presentatrice is Emilie een goede keuze.

Emilie Sleven boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Emilie Sleven zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Emilie Sleven wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Emilie Sleven. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Emilie Sleven te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.