Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Emanuelle Vos boeken?

Emanuelle Vos boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Emanuelle Vos

Wilt u Emanuelle Vos direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Emanuelle Vos

Emanuelle Vos is een veelzijdig muzikaal talent dat het liefst met haar blote voeten in de aarde staat. Haar passie voor alle muziek die groovet en opzweept is net zo groot als haar liefde voor al dat leeft en groeit in de natuur. Alhoewel haar roots liggen in hiphop, soul en R&B, doet deze jonge DJ maar wat graag uitstapjes naar de diepere disco, house en electro sound. Het resultaat: verrassende sets boordevol verschillende muziekstijlen.

Emanuelle Vos boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Emanuelle Vos zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Emanuelle Vos wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Emanuelle Vos. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Emanuelle Vos te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.