Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Elmo boeken?

Elmo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Elmo

Wilt u Elmo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Elmo

Elmo is natuurlijk bekend van het succesvolle Sesamstraat waar hij de harten van de kijkers al snel voor zich wist te winnen. Mede door zijn liefde voor spelletjes, dansen, en plezier zijn veel kinderen, maar ook behoorlijk wat ouders gek op Elmo.

Altijd bezig en altijd druk, maar voor een Meet & Greet heeft Elmo altijd wel een gaatje in zijn agenda.

Elmo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Elmo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Elmo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Elmo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Elmo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.