Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ellen ten Damme boeken?

Ellen ten Damme boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ellen ten Damme

Wilt u Ellen ten Damme direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ellen ten Damme

She acts, sings, composes, makes music, writes en dances, but most importantly of all: this lady rocks! Ellen ten Damme is zangeres, componist en actrice.

Naast haar muziek kent men haar van vele Nederlandse en Duiste TV series en film en natuurlijk van de Zwitser Leven commercials met Huub Stapel. Ook is ze columniste geweest voor de Volkskrant en presenteerde ze "De Vrienden van Amstel Live in Ahoy". Haar "Parade" shows waarin ze in de huid kruipt van o.a. Nina Hagen, Marlene Dietrich en Blondie zijn razend populair. Kortom: Ellen ten Damme is een vrouw met vele gezichten, maar met nog meer talenten.

Het is de gewoonte van Ellen ten Damme om op te duiken in verschillende gedaanten, op onvermoede plekken : Als pokerkampioene, als mannenmoordenares in Tatort, met het Zwitserleven-gevoel op de Bounty eilanden, als zangeres in de film Volle Maan,en als lijk in de BBC-serie Dalziel & Pascoe. Sinds het verschijnen van haar vorige cd, ' I am here ' (Universal 2001), speelde zij met het Noord Nederlands Orkest, de Jazz Orchestra Big Band, met haar eigen band op de Parade- en Oerolfestivals, en tourde met de Atlantic Affairs show van Udo Lindenberg door Duitsland en China.

In april 2007 is de 3e solo cd van Ellen ten Damme uitgekomen op V2 Music: "Impossible girl ", geproduceerd door gitarist Robin Berlijn, en Ellen. Bijna tegelijkertijd verschijnt er in de filmtheaters door heel Nederland, de documentaire "Ellen ten Damme - As I was wondering where this mixed up little life of mine was leading to", wat de tevens de openingszin is van de CD "Impossible girl". Filmmaker Rob Hodselmans volgt op ingetogen wijze de energie zangeres en actrice in een periode waarin zij geconfronteerd wordt met borstkanker.

- nothing 's impossible for an impossible girl -

Ellen ten Damme boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ellen ten Damme zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ellen ten Damme wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ellen ten Damme. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ellen ten Damme te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.