Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Elle van Rijn boeken?

Elle van Rijn boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Elle van Rijn

Wilt u Elle van Rijn direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Elle van Rijn

Elle van Rijn is geboren in Uden. Na de Havo, ging ze naar Parijs om daar als Au Pair te werken. Eenmaal weer terug in Nederland speelde ze in verschillende kleine theaterproducties.

Elle volgde de Toneelacademie in Maastricht, waar ze na vier jaar met succes de acteursopleiding voltooide. Tijdens haar studie volgde ze de Weense Toneelschool, het Max Reinhardt Seminar, waar ze werd gecast voor een rol in een Zwitserse-Duitse televisieserie.

Na haar studie werd Elle gecontracteerd door het Noord Nederlands Toneel en stond ze regelmatig op de planken. Al snel ontdekte ook de televisie- en filmproducenten haar kwaliteiten en is ze ondertussen te zien geweest in een groot aantal Nederlanse films waaronder Liever Verliefd en Oesters van Nam Kee en successeries als Toen was geluk heel gewoon, Vrienden voor het leven, Sam Sam en GTST .

Naast haar acteerwerk is haar stem vaak te horen in diverse televisie- en radiocommercials en diverse tekenfilms.

Op het moment is Elle redelijk druk met het inspreken, het schrijven en het geven van trainingen. Uiteraard blijft ze ook beschikbaar voor interessante televisie-, theater- en filmrollen.

In september verschijnt haar eerste roman “De tragische geschiedenis van mijn succes” bij uitgeverij Contact.

Elle van Rijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Elle van Rijn zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Elle van Rijn wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Elle van Rijn. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Elle van Rijn te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.