Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Elias Chainboy boeken?

Elias Chainboy boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Elias Chainboy

Wilt u Elias Chainboy direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Elias Chainboy

Deze half Italiaanse casanova Elias Chainboy ligt met zijn look & flair enorm goed bij de vrouwen. Met zijn urban-eclectische set legt hij het publiek aan de ketting en laat hij niet meer los. Als entertainer deinst hij niet terug voor de spotlight en dat zie je aan alles. Als ster van Ex On The Beach: All Stars werd ‘De man met de ketting’ een begrip onder de Nederlandse en Belgische jeugd en trekken ze massaal voor hem naar de club. Elias spendeert zijn vrije tijd in de studio om zichzelf en zijn muziek te blijven ontwikkelen. Verwacht de komende tijd nog veel van Elias te horen!

Elias Chainboy boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Elias Chainboy zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Elias Chainboy wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Elias Chainboy. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Elias Chainboy te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.