Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.750,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Electric Heroes boeken?

Electric Heroes boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Electric Heroes

Wilt u Electric Heroes direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Electric Heroes

De Electric Heroes zijn dé nieuwe muzikale super-helden. Een tape act met de power van een live band. Geen lange opbouwtijden maar speelklaar binnen enkele minuten.

Met hun energieke show en slimme liedjeskeuze neemt de band zijn publiek mee op een meedogenloze muzikale rollercoaster-ride. Opzwepende mash-ups van bekende pop/rock songs met pompende beats eisen de aandacht van oren en ogen. In een verfrissend moderne mix wisselen de wereldhits zich in hoog tempo af, terwijl de waanzinnige lichtshow en de eigen sound van de Heroes vol enthousiasme van de planken spat.

Electric Heroes overdonderend muzikaal plezier


Vanaf de eerste tonen is het raak en wordt stilstaan schier onmogelijk. De drang om spontaan mee te zingen is niet te houden, een dikke glimlach overspoelt alle zorgen. De positieve energie die de band over zijn publiek uitstort neemt direct bezit van lijf en leden.
Na de show laat het powertrio elk publiek overdonderd achter, zingend om méér…
Dit is "The power of music"

Uniek en effectief entertainment


De hele set staat binnen vijf minuten startklaar op het podium door het speciaal hiervoor ontwikkelde "Plug and Play" systeem. Dit bijzondere systeem zorgt voor een zeer korte changeover-tijd en dus voor doorlopend entertainment. Het visuele plaatje wordt mede bepaald door een geïntegreerde lichtshow met als absolute eyecatcher een extravagant lichtgevend drumstel. Dit concept maakt de Electric Heroes uniek.
Het is de ideale feestband die als flexibele slot- of tussenact van circa 35 min. in het programma past van elk besloten en openbaar evenement in binnen- en buitenland.

De drie gedreven ervaren bandleden maakten al naam en faam in o.a. acts als Ali B. Jeroen van der Boom, Alain Clark, Do, en Waylon.
De architectuur en productie van de act zijn in handen van toetsenist, songwriter, producer Axel Lindelauf, bekend van o.a. Volumia!, De Coronas en The Originals.

De Kracht van Electric Heroes op een rij


- uniek plug-and-play concept (opbouwtijd < 5 min.)
- korte, krachtige opvallende show
- 35 min. lang bekende meezingers
- standaard extra lichtshow
- perfect als slot- of tussenact
- voor alle leeftijden en doelgroepen
- zeer ervaren en professioneel team te plaatsen op o.a. festivals, tent- en bedrijfsfeesten, openbare- en privé-feesten

Electric Heroes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Electric Heroes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Electric Heroes wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Electric Heroes. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Electric Heroes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.