Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: 2 shows, meet & greet
Volledige prijslijst

Elastic Double boeken?

Elastic Double boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Elastic Double

Wilt u Elastic Double direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Elastic Double

Elastic Double maakte een verpletterende indruk bij hun auditie van het tv programma Hollands Got Talent wat uitgezonden word door RTL4

De Jury en het publiek was zo onder de indruk van het talent van Elastic Double dat de  2 heren van Elastic Duo door zijn naar de halve finale liveshow!

In de liveshows van 20 Augustus is ELASTIC DOUBLE 1e geworden door middel van meeste stemmen van het publiek!!! Elastic Duo moet het 10 September tegen de andere finalisten opnemen.

Elastic Double: Murat, en Wesley hebben elkaar ontmoet bij So You Think You Can Dance en zijn sindsdien een gouden duo.

Biografie Murat

Murat Prins, (geboren op 4 April 1987) is half Turks/half Nederlands en is opgegroeid met 2 zussen en 2 zusjes. Murat komt uit een familie waar veel gedanst word. Murat is pas op een latere leeftijd erachter gekomen dat hij talent had voor dansen. Murat ontdekte tijdens het dansen dat hij hypermobiel is en ging dit combineren in zijn dansstijl. Bij hypermobiliteit is er sprake van overbeweeglijke gewrichten doordat het ondersteunende weefsel minder stevigheid biedt dan het behoort te doen. Hierdoor kan Murat zijn schouderbladen heel soepel bewegen en dit is ook het geval in zijn heupen en nek. Toen Murat tijdens het uitgaan in aanraking kwam met de dansstijl Popping begon hij filmpjes op Internet te bekijken en dacht toen “ik wil dit ook kunnen”. Nadat Murat geoefend had tijdens het uitgaan werd hij aangemoedigd door zijn vrienden om zich een keer op te geven voor een danswedstrijd.

Biografie Wesley

Wesley Melsen, (geboren op 5 Oktober 1989) is half Spaans/half Nederlands. Zijn ouders zijn gescheiden toen Wesley 7 jaar was. Hierdoor heeft hij toch een ander beeld gekren op het leven. Wesley is een echte doorzetter en ziet bijna alles positief in. Zijn motto is: Waar een wil is is een weg!
Wesley is de enige in zijn familie die talent heeft voor dansen. Op 14-jarige leeftijd is Wesley er achter gekomen dat er leukere dingen zijn dan voetballen. In een jongerencentrum is Wesley samen met een paar vrienden begonnen met de dansstyle "Bubbling-Battle". Deze dansstijl was vroeger erg bekend in discotheken.

Elastic Double boeken?

- 2 shows + meet & greet binnen 45 minuten
- Maatwerk is ook mogelijk informeer naar de mogelijkheden.

Elastic Double boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Elastic Double zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Elastic Double wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Elastic Double. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Elastic Double te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.