Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Effe Serieus boeken?

Effe Serieus boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Effe Serieus

Wilt u Effe Serieus direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Effe Serieus

Receptie? Koffietafel? Ideale locaties voor deze podiumbeesten. Grapje natuurlijk, nee maar nu effe serieus! Ze zijn serieus bezig om niet serieus genomen te worden. Ze breken iedere feesttent af en zetten elke zaal op z’n kop. Serieus doen is niet aan de orde, dat doe je maar doordeweeks op kantoor.

Bereid jezelf voor op een dijk van een avond met verkleedpartijen, winacties, verzoekjes en sing-a-longs. Een knotsgekke avondvullende show vol energie en passie. Op de bühne voelen de heren zich als een vis in het water. Ze switchen werkelijk tussen alle tempo’s en genres. Je ziet door de bomen het bos niet meer. De meest herkenbare nummers vliegen je om de oren. De gezelligste meezingers worden ingezet. Met een flink arsenaal aan confetti en goodies toveren ze ieder feest om tot een heus Party Walhalla.

Al jaren zijn ze een vast gezicht op veel locaties; maar na een make-over heeft Dj Crew on Tour besloten om verder te gaan als ‘Effe Serieus’. Effe Serieus is de nieuwe succesformule voor een avond die je voorlopig niet zult vergeten…

Effe Serieus boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Effe Serieus zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Effe Serieus wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Effe Serieus. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Effe Serieus te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.