Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Eefje boeken?

Eefje boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Eefje

Wilt u Eefje direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Eefje

Eefje heeft een indrukwekkende carrière als professioneel zangeres. Op 11-jarige leeftijd begon ze met zanglessen en is sindsdien veelvuldig op Nationale en Internationale podia te zien geweest. Eefje werd gevraagd om te zingen in een Diner Theater Show, waar ze ruim 6 jaar heeft opgetreden. In 2011 besloot zij een nieuwe weg in te slaan en dit is waar Eefje Sings is geboren. Eefje staat naast haar prachtige stemgeluid en uitstraling voor klasse, veelzijdigheid en kwaliteit. Tevens schrijft ze haar eigen songs.

Daarnaast zingt ze met veel plezier in Coverband Broadway. Eefje is onder andere solo te boeken alsook in verschillende samenstellingen. Zie hiervoor de info onder het kopje 'Eefje Sings' op haar website: www.eefje.eu.
Van mooie ballades tot swingende dance classics, jazz tot pop, disco tot soul, jaren 50 tot top 40, hedendaagse nummers tot klassiekers, Eefje brengt ultiem luistergenot en zorgt ervoor dat zij een onvergetelijke indruk achterlaat.
Geheel in stijl zal Eefje uw evenement, bedrijfsfeest, diner-dansant, receptie, opening, gala, presentatie, zakelijke bijeenkomst, beurs of ieder ander evenement, muzikaal vormgeven.
Door de jaren heen heeft zij een breed repertoire opgebouwd. Op verzoek is dit repertoire (in overleg) tevens uit te breiden.

Zij begeleidt zichzelf met professionele orkestbanden en heeft tevens haar eigen stijlvolle PA systeem. Door de jaren heen heeft Eefje met heel wat getalenteerde muzikanten mogen samenwerken. Dit maakt ook dat zij inzetbaar is in welke combinatie u dan ook voor ogen heeft.

Van achtergrondmuziek tot explosief entertainment, alles is bespreekbaar. Tevens zijn veel muziekgenres mogelijk. Zij past zich feilloos aan en denken graag met u mee om uw evenement tot een succes te maken.

Eefje boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Eefje zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Eefje wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Eefje. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Eefje te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.