Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.295,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Edwin van Hoevelaak boeken?

Edwin van Hoevelaak boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Edwin van Hoevelaak

Wilt u Edwin van Hoevelaak direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Edwin van Hoevelaak

Als 8-jarig jochie zat Edwin van Hoevelaak samen met o.a. Johan Nijenhuis op de lagere school in Markelo. Johan en Edwin organiseerden toneelmiddagen in de feestzaal van zijn ouders. Johan regiseerde en bedacht het script en Edwin verzorgde alles wat met muziek te maken had. Dag en nacht waren ze bezig en hadden eigenlijk maar één droom: Johan wilde filmproducent worden en Edwin muziekproducer / artiest.

Edwin van Hoevelaak, de man achter onder meer Jeroen van der Boom, Tatjana en Nick en Simon. Als producer is Edwin een echte hitmachine. Zijn geweldige producties bereikten meerdere malen de nummer 1 positie. En inmiddels weet de hele Nederlandse artiestenwereld zijn studio te vinden.

Maar Edwin van Hoevelaak heeft meerdere talenten. In de jaren '90 scoorde Edwin zelf al bescheiden hits als zanger, zoals Droomvrouw en We Blijven In Bed Vandaag.

Een geweldige zanger met charisma en, zoals we mogen verwachten, fantastische songs.

Edwin van Hoevelaak boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Edwin van Hoevelaak zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Edwin van Hoevelaak wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Edwin van Hoevelaak. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Edwin van Hoevelaak te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.