Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Edwin Noorlander boeken?

Edwin Noorlander boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Edwin Noorlander

Wilt u Edwin Noorlander direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Edwin Noorlander

Edwin Noorlander wordt geboren op 2 november 1986 in Lekkerkerk. Edwin is een bijzonder geval: hij heeft gestudeerd! Hij volgde de opleiding Grafisch Management aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Blijkbaar vond-ie dat toch niet echt wat, want sinds een paar jaar werkt hij bij de radio. Hij zat bij Fresh FM, Megastad FM en Wild FM Hitradio.

Hij is er één uit de 538 kweekvijver! Hij stuurde in 2009 een demo en zat een jaar in de schoolbanken van de 538 DJ School. Sinds eind 2011 is Edwin te horen op Radio 538. Je ziet er (gelukkig) niks van, maar Edwin is groot fan van Disney en Bassie & Adriaan.

Hij doet voice-over klussen. is presentator en ook te boeken als DJ voor de 538 DJ’s On Tour.

Edwin Noorlander hoor je elke zaterdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur en zondagavond tussen 18.00 en 21.00 uur met Weekend Vibe, en elke donderdag- en vrijdagnacht tussen 00.00 en 03.00 uur op 538!

Edwin Noorlander boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Edwin Noorlander zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Edwin Noorlander wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Edwin Noorlander. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Edwin Noorlander te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.