Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Edwin Monteyn boeken?

Edwin Monteyn boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Edwin Monteyn

Wilt u Edwin Monteyn direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Edwin Monteyn

Edwin Monteyn (1983) is een Nederlandse zanger en songwriter. Hij staat bekend om zijn warme en soepele stem en is daardoor een veelgevraagde zanger die optreedt door heel Nederland. Hij presenteerde in 2007 in het Rotterdamse theater Zuidplein zijn eerste eigen show: ‘Take a red seat’. Monteyn werd begeleid door de Lou Roman Band, het vaste begeleidingsorkest van René Froger . Ook maakte hij in 2007 een Nederlandse vertaling van het liedje ‘Home’ van Michael Bublé, dat hij in 2009 op single uitbracht. Edwin Monteyn werkte o.a. met Cor Bakker en was te gast in diverse radio- en televisieprogramma’s. Hij was o.a. te gast in het populaire tv programma ‘DaveOnStage de Nachtclub’ en ‘De Bonte Kerstavond’ van TV Rijnmond.

In november 2011 bracht Edwin Monteyn de kerst-cd ‘Magic of Christmas’ uit, met daarop o.a. het lied “Miss you most on christmas day” dat hij samen met pianist en componist Gijs van Winkelhof schreef. De cd werd gepresenteerd op de Euromast te Rotterdam. In 2012 gaf Edwin Monteyn samen met zijn band drie kerstconcerten en bracht hij een nieuwe versie uit van ‘Miss You Most On Christmas Day’. In oktober 2012 trad hij op als zanger en presentator van het concert ‘Reaching for Broadway’ van Ramaekers Entertainment in het M-Lab theater in Amsterdam.

Op dit moment tourt hij langs alle vestigingen van Holland Casino. Daarnaast treedt hij ook regelmatig op bij diverse gelegenheden zoals huwelijksceremonies , bedrijfsfeesten, dinnershows en theatershows.

Edwin Monteyn boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Edwin Monteyn zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Edwin Monteyn wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Edwin Monteyn. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Edwin Monteyn te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.