Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Edward Troubadour boeken?

Edward Troubadour boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Edward Troubadour

Wilt u Edward Troubadour direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Edward Troubadour

Zanger, gitarist, troubadour Edward is al ruim 10 jaar een begrip in akoestisch muzikaal entertainment. Troubadour Edward speelt zijn muziek 100% puur live!
Hij is een rasmuzikant en maakt daarom geen gebruik van achtergrondgeluidsbanden, ritmeboxen, computers, etc. De muzikale sfeer blijft hierdoor warm en authentiek. Een zakelijk diner vraagt uiteraard om een andere aanpak dan een gezellig tuinfeest.
 
Met zijn warme, geschoolde stem weet hij altijd de juiste balans te vinden tussen subtiel interactief en sfeerverhogend op de achtergrond. Uw genodigden zullen zijn optreden ervaren als een welkome aanvulling op het samenzijn.

Het repertoire van deze moderne troubadour bestaat uit bekende popsongs, easy-listening, latin swing en Nederlandstalige chansons. Melodische songs uit de jaren 60, 70 en 80, aangevuld met enkele hits van vandaag.

Edward Troubadour boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Edward Troubadour zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Edward Troubadour wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Edward Troubadour. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Edward Troubadour te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.